sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Inttileskenä

Oon ollu inttileski viikon, ja mielialat on vaihellu suunnasta toiseen. On ollu aika pahoja päiviä, ja on ollu kamala ikävä, mutta eiköhän tää tästä selkene sitten kun tottuu tämmöseen. En kyllä ymmärrä miten tää nyt tuntuu ees niin 'vaikeelta' kun en kumminkaan tuota Mörköilijää näe kovinkaan usein, eri paikkakunnilla kun asutaan.

Mut viikonloppu sujukin sitten melko mallikkaasti mökillä! Eilen käytin Keuruulla markkinoilla, mut siellä oli kyllä ihan turhaa.. Vettä tuli liikaa, eikä löytyny ees bändipaitoja ! :c Ostettiin sitte niitä hemmetin kalliita metrilakuja, jotka ei muuten ees oo metrin pitkiä ! *viil viil* 
Ilta sujukin sitten niin, että vetelin pikkusen Gin lemonia, kuohuviiniä ja valkkaria ja naureskelin kaikelle.. Sitten tulikin ihaaaaana oksennus <3 En yleensä oksentele kännissä enkä krapulassa, joten tais noi liemet olla mulle hieman liikaa ! 

Ens viikolla nään ihanan Jonnan, joka on ehkä ainut ihminen Mäntässä (Aleksi mussukan lisäks) jota mulla on ihan sairas ikävä ! Enkä oo nähny Jonnaa koko kesänä..

Multian suunnassa tapahtuis viikonloppuna, kun olis Hallinlavan tanssit mutta arvatkaapas kenellä ei oo rahaa, niin en pääse?! En oo kertaakaan missannu hallinlavoja, ja nyt se sit tapahtuu! KAMALAA. Ja muutenkin olis taas kiva Multialle päästä, kun olis Multiaista Satoa, ja sillon sattuu ja tapahtuu aina kaikenlaista mukavata ! 

Mutttta nyt katsomaan ihanaa Parfyymiä, mahtava leffa, suosittelen kirjaakin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti